Najnovšie recenzie zo sekcie Vysávače lístia
- dobrá cena a vyhotovenie
- dobre saje
- kovova turbina ktora vydrzi naraz kamienka. Predava sa rovnako vyzerajuci pristroj s plastovou turbinou (BEBLV301)
- mulcuje super
- velmi pohodlne nosenie vaku na chrbte, tym padom necitim unavu
- objem vaku je velky, nemusim stale vysipavat a zdrzovat sa
- trochu hlucny, ale to je dan za funkcnost
- nieje na Heureke cez Mall, skoro som to kupil o 25 eur drahsie cez iny a neznami obchod. Chcel som tento s kovovou turbinou
Ešte som nevyskúšala fúkar. Ale výrobky od značky Kärcher mám 5 kusov tento je šiesty. Som s nimi veľmi spokojná.Odporucam ich.
14 dní po odoslaní objednávky žiaden tovar ani vysvetlenie. Takže hodnotiť? Čo mám hodnotiť?
- Výkonný, ľahký, dobre a rýchlo sa s ním pracuje.
- Zatiaľ sa neprejavila, ale výrobca píše, že drtič je kovový. Je ale iba na 50 %. Hádam vydrží.
- musí byť suché lístie, upcháva sa, tak zatiaľ fukárujeme na kopu
- silný ťah
- regulácia otáčok
- kovové obežné koleso
ťažkopádne odisťovanie príslušenstva
- ľahko ovládateľný a váhou tiež relatívne ľahký
- Vysava aj vlhké listie
- lahký
- slabší
Primeraný cene
- Výkon fukára je dobrý, vysávač som ešte neskúšal no myslím si, že bude dobrý tiež.
- V balení nie je popruh, takú drobnosť tam už mohol dať výrobca.
- popruh je krátky,padá z pleca
- Dobrý výkon
- dobre nasavanie, vyborne fukanie
- lahka hmotnost
- vybracie plastovych casti
- pocas pouzivania vypadava nakliknuta cast sacieho vreca co automaticky vypne pristroj
- Slabá výdrž batérií cca 12 min. Potrebujete ďalšie baterky aby ste mohli do vysávať ..!!
Od svetového výrobcu som očakával kvalitnejší výrobok a nie čínsky šmejd, ktorý stojí za h....!!
Dobre saje aj orechové lístie.
Má kovové rotačné koleso ventilátora.
Na výmenu funkcií fúkač vysávač a naopak používam krátky skrutkovač, ktorým zatlačím cez dierku na to určenú na pružné časti poistiek.
Som spokojný so zariadením.
tichý, pohotový, ľahký
- funguje
- Dostatočný sací výkon
- Pri demontáži nastavca treba použiť skrutkovač, krátky el. kábel
- 100% spokojnosť
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »