Najnovšie recenzie zo sekcie Vysávače lístia
- Keď ho porovnávam s mojim predošlým fukarom Skill 8600, tak tento je podstatne tichší.
Odporúčam.
- Splnil očakávania
- Žiadna
je to super bez tahania kablov
OK
- Výkon
- Značka
- Regulácia výkonu
- Veľkosť
Fukár na lístie GBL 18V-750 ma pozitívne prekvapil svojim výkonom. Rýchlosť vzduchu 198 m/s je násobne viac ako rýchlosť vetra v hurikáne. Ak si človek nedá pozor, spolu s lístím odletí aj slabšie zakorenená tráva. Mach prerastený na betón nemá žiadnu šancu.
Prácu v stroji vykonáva bezuhlíkový Biturbo motor a vysokootáčkový 13-lopatkový axiálny ventilátor. S vysokým výkonom však koreluje aj vysoká spotreba energie z akumulátora. Accu Bosch 18V 8 Ah ProCORE vydržal vo fukári na plný výkon pracovať niečo cez 15 min. Elektronika Biturbo dokáže udržať konštantný výkon po celý čas práce, až pri vybití accu na poslednú "paličku" zníži automatika výkon fúkania.
Našťastie prístroj má aj reguláciu výkonu, kde pri minimálnom nastavení dokáže rovnaká batéria pracovať približne hodinu. Klasický vrtačkový accu 5 Ah vydrží asi polovicu času. Slabšie baterky nemá zmysel do stroja dávať. Pri práci je teda dôležité optimalizovať výkon a zvážiť kompromis výkon vs spotreba.
Veľmi výkonná mašinka aj pri nízkych otáčkach pracuje výborne. Rýchlo som mal vyfúkane lístie aj z ťažko dostupných miest ako sú rýbizle,živý plot ,travnik ,skalka atd. Drží sa príjemne vďaka silenbloku nie je ťažky, akurát odporúčam pri dlhšej práci používať ochranné slúchadlá,alebo špunty. Čo sa týka návodú pre niekoho môže byť ťažšie sa v tom vyznať. Lepšie je ísť na to logikou. Čo sa týka vysavača tak zberný vak má malú kapacitu. Pri vätšom objeme lístia sa to rýchlo naplní. Zhrnuté a podčiarknuté: za tú sumu dobrý a výkonný pomocník do záhrady.
funguje skvelo
Pre mna SUPER
Spokojná
Hluk
- dobrý výkon pri fúkaní
- rýchlo sa vybijú baterie , len pre male pozemky je vhodý tento stroj
Pomer kvalita/ cena super!
Mám viac výrobkov tejto značky, zatial spokojnosť.
- Pomocník v záhrade, ktorý uľahší prácu.
- Nezaznamenal som. Zatiaľ.
Už som raz napísal a nutite ma to zopakovať. Viac sa mi páči sila fúkača ako vysávača, lístie vyfukm kde treba a pozbieram kosačkou.
šikovný
- Rýchlosť zberu listov.
- Super, výkon, aj pomer cena výkon
- zatiaľ použité len raz, a s dobrým výsledkom
- funguje podľa očakávania
- slabý pri vysávaní lístia
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »